2013. augusztus 23., péntek

Kellemes emlékek.....

Kollégánk a Bv.Hírlevél 2009. decemberi lapszámában meghírdetett nyereményjáték fődíjasa lett. S, a nyeremény átvétele sem volt számára izgalom mentes.
 
 
Kisorsoltuk a nyerteseket
Legutóbbi, decemberi lapszámunkban újévi nyereményjátékot hirdettünk a Bv. Hírlevél olvasóinak.Az újév beköszöntött, a megfejtések is beérkeztek, nem volt hát akadálya a szerencsés nyertesek kisorsolásának. A sorsolásra január 26-án, Csóti András bv. vezérőrnagy szobájában került sor – szerkesztőségünk őt kérte fel, hogy felügyelje és hitelesítse a sorsolás szabályosságát. A sorsolást együtt tartottuk meg a Börtönújságban szintén meghirdetett karácsonyi nyereményjáték sorsolásával, így a szerencse összesen hat olvasónak kedvezett. A Hírlevél nyereményjátékára 324 megfejtés érkezett, melyből 252 volt helyes. Kisebb izgalmat keltettünk február elején a székesfehérvári intézetben, ahova szerkesztőségünk Csóti Andrással megérkezett. Az izgalmakat fokozandó, Cséri Zoltán, az intézet parancsnoka szobájába rendelt jó néhány szolgálatban lévő munkatársat, akik között ott volt a fődíj nyertese is. A tanácstalan kíváncsiságot vezérőrnagy úr oldotta fel, amikor néhány, még mindig talányos mondat után felfedte jövetelünk okát, és gratulált Horváth Róbert főtörzsőrmesternek, a fődíj, az igali hétvége nyertesének.
 
 
A fődíj nyertese:
 
 
 
 
Horváth Róbert bv. főtörzsőrmestertől először is azt kérdeztük,sikerült-e meglepetést szereznünk, mire állította, hogy jól konspiráltunk, valóban nem tudott nyereményéről. A megfejtésről kérdezve megtudtuk, hogy bár ő lett a szerencsés nyertes, munkatársaival közösen, igazi csapatmunkában töltötték ki a szelvényeket. Nem kis örömünkre arról is beszélt, hogy kollégáival együtt a Bv. Hírlevelet és a Börtönújságot is olvassa, ő személy szerint sok érdekes témát talál mindkét újságban. A szerencsés fődíjas két éve dolgozik a székesfehérvári intézet biztonsági osztályán. Ezt megelőzően volt katona, majd vállalkozó, de elmondása szerint visszahúzta a szíve, hiányzott a szolgálat és a csapatmunka. Mióta újra egyenruhát húzott, sokkal jobban érzi magát. Nagy kihívásnak tartja ezt a munkát, ezért is szeret itt dolgozni. Abba is beavatott minket, hogy az igali hétvégét feleségével együtt fogja eltölteni, akivel már húszéves házasok. Igyekeznek mindig időt szánni a pihenésre, az együttlétre, annál is inkább, mert úgy érzi, mind a szolgálata, mind a másodállásban, kereset kiegészítésként vállalt parkettázás is megterheli szervezetét, különösen a lábait. Elmondta azt is, nem kizárt, hogy dinasztiaalapító válik majd belőle, ugyanis 16 és 18 éves fiai is azt forgatják a fejükben, hogy fegyveres szervezetnél vállalnak szolgálatot.

Forrás: Bv.Hírlevél 2010/1 szám

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése